Lekker wijf

Gepubliceerd op 12 september 2020 om 21:23

Welke gradatie lekker wijf ben je als je op een vrijdagavond in de tuin bij vrienden een biertje drinkt om het weekend en hun vakantie in te luiden en je ineens langzaam en zwoel iets kouds aan je onderbeen voelt sabbelen en vastklampen?

Na een chaotische start van mijn eerste week na de vakantie was ik blij dat ik even neer kon ploffen. Mijn goede voornemen om mijn leven te beteren en volgens de brave regels van dokter Spocks rust, regelmaat en reinheid te gaan leven werd al na 2 dagen  aan de kant geveegd toen ik mij voorgenomen had om woensdag lekker vrij te nemen en een “my day” te houden, er toch al weer 4 werkuren op had zitten. “Work from home” betekend dus ook “work from everywhere” en zat ik dus vrolijk met een berg verf en folie op mijn hoofd, een kop koffie, bij de kapper via mijn telefoon te e-mailen, bellen en regelen. Op zich niet vervelend natuurlijk want al wist ik dat het een lange zit werd die 3 lagen zwarte haarverf weer een stukkie terug te kleuren naar wat domme blonde strepen, was ik de kapperspraatjes “wat een weer hé, en hoe was je vakantie” al snel zat. Vooral dat laatste natuurlijk laat dat duidelijk zijn ๐Ÿ˜Š

Ondanks mijn out off office melding ging mijn vrije zoals gewoonlijk over naar een werkdag. Niks vreemds voor mij, ik doe het allemaal zelf en hou stiekem gewoon van deze drukte.E n dat betekende daarbij dat ik nu zaterdags niet de hele maar nog maar een halve dag hoefde te werken.

Dus zaterdag uitslapen en dus lekker aan de kletspraat op vrijdagavond met een biertje in de tuin. Wat voel ik nou dacht ik, maar zag niks want ik zat met een dekentje over mijn blote benen want het werd wat frisser in de tuin en het was al donker. Het werd koud en er werd gesabbeld, de hond was niet in de buurt dus ik sla het dekentje omhoog, kijk en snap niet goed wat ik zie tot ik die donkere vlek op mijn been aanraak waar ik dat rare gevoel heb en er een kwartje als een moker op mijn kop valt. Er glibbert een drol van een naaktslak van mijn enkel naar mijn scheenbeen en voel twijfel of ik ga gillen of kotsen maar uit een reflex probeer ik met mijn andere voet het monster van mijn been te schoppen. Dat geeft natuurlijk een beeld van een hysterica met spasmes, maar die slijmdrol schiet van schrik toch ineengekropen op het kleed in de tuin. Het ging zo snel dat de tuingenoten nog niet beseffen wat er nou gebeurde en in gieren uitbarsten waarna zij mij verlossen door mijn aanrander vakkundig via een schep van de vloer te halen en een enkele reis zwaaiend door de tuin gaven. Ik ben gered!

Nou ben ik voor muggen s’nachts ook altijd een liggend buffet, en zwieren de wespen ook graag om mij heen maar om nou stiekem ongevraagd  in het donker glibberend over mijn geëpileerde, met Rituals besmeerde beentjes te komen kruipen gaat me echt te ver! Dan moet je toch wel héél lekker zijn toch!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Bep
een jaar geleden

Die beesjes doen niks hoor het is alleen het idee maar ze bijten niet

Bianca
een jaar geleden

Ja kan best wezen, maar ik zie ze liever niet haha

Joyce
een jaar geleden

Whoehaha, heb jij weer. Leuk hoor die blogs, kom maar op. Ben fan

Bianca
een jaar geleden

Had ik toch mooi Glowtje nodig om me te redden hรฉ

Corine
een jaar geleden

Hahaha die heb je op je balkon niet hรจ

Bianca
een jaar geleden

Nee hooguit wat vleermuizen die rondjes fladderen, ook leuk!

Barbara
een jaar geleden

Whahahahahaha lekkerding ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Bianca
een jaar geleden

Dat dan weer wel hรฉ :-P