Back to Basic

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 20:56

En zo is er een week voorbij, hebben we nog 1 week vakantie  te gaan en heb ik in de afgelopen week dus al 3x koffers in en uitgepakt en voor alle seizoenen kleding op de strijkplank gehad!

Nikita vond het stiekem wel lekker die paar dagen het huis voor zichzelf en dacht ze zijn toch bijna jarig, ik stuur die 2 oudjes gewoon weer weg dan heb ik ook rust😊 en Zo boekte zij in no time even een Midweekje weg naar een vakantiepark in de Brabantse Peel. Zo Ma, hier heb je je strandvijver, Pa voor jou een mooie rit met de motor, en ik kom dinsdag na werk ook voor 2 nachtjes over heb ik ook nog een soort van vakantie. En zo reden we vanmorgen  naar ons Paleis voor een prikkie!

Troela zei een dag na het boeken nog wel even dat we beter niet naar de reviews konden kijken want die kwamen er niet zo gunstig uit. Na al mijn klantenservice ervaringen ben ik wel wat gewend, en weet dat ik niets moet verwachten want dan kan je alleen maar teleurgesteld worden. Toch kon ik het niet laten om even een rondje Google te doen. Die verteld ons leuk dat er vorige week nog iemand verdronken is hier in de zwemvijver, en Zoover stond zo vol narigheid dat ik maar een extra tas met Dethol, huishoudhandschoenen, wc doekjes en andere poetsmiddelen heb in gepakt. Heb ik de Corona tot nu mooi ontlopen zal ik straks met schurft en Bedwantsen thuis komen! Hijs fijn.

Het weermannetje speelt weer met mijn gevoelens want van een heel naar een half zonnetje,naar een druppel en weer een volle zon heb ik voor 4 dagen mijn koffer maar gevuld voor vier, incl. 4 tussen seizoenen. Je kan nie weten nie, toch!

Met een afgeladen Aygo, en motor boy achter me, reden we dus naar Asten. De zon had hier al een ATV dag genomen, maar de  temperatuur was lekker toen we aankwamen. Inchecken om 15:00 kan hier ook geen seconde eerder want de slagboom blijft gewoon dicht. No problemo, dan gaan we eerst aan de koffie joh,……..dus niet! Rommelend in mijn tas vond ik een papiertje wat ik bij de receptie kreeg dat ons vrolijk vertelde dag op maandag alles gesloten is. Ook goed joh, gaan we toch naar het dorp, en hoppa zo reed ik richting de kerktoren want op de een of andere gekke manier vind je daar altijd de terrassen. Op zijn Brabants een bak koffie met een worstenbroodje de tijd tot 15:00 opgevuld om eindelijk het park op te kunnen. Tromgeroffel bij aankomst van onze “Mobile Home” zoals ze dat hier noemen, als de dood dat er een kakkerlak open zou doen, ons een hand zou geven en ons welkom zou heten! Deur open o oh ohwww dat valt best mee! Buiten het interieur uit 1968 valt het allemaal best mee. Schoon, tja, Rob Geus zou niet vrolijk worden van de oude rubbertjes in de wc en koelkast maar ik me drukker om hoe wij vannacht in een twijfelaartje zonder in de knoop te raken gaan slapen. Dat wordt strak lepeltje lepeltje en bij het draaien samen even aftellen 3,2,1 en hoppa tegelijk omdraaien. Mijn debuut van “voor-het-eerst-van-je -leven-koken-in-je-vakantie” werd al snel van de to do list geschrapt omdat we geen trek hadden. Op z’n Campings hebben we dus culinair gebakken eieren en Good Noodles gegeten. Ik kan wel wennen aan dit gemak!

Weer mannetje, mag het zonnetje aan morgen?

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Barbara Hesselink
een jaar geleden

Leukk😂😂😂

Corine
een jaar geleden

Hilarisch!

Carla Nieberg
een jaar geleden

Geweldig 🤣🤣