Visite visite, wat zullen we genieten

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 21:40

Zodan, en nu weten we meteen waar het gezegde "tussen de klamme lappen"vandaan komt!

Ondanks het lekkere weer gisteren koelde het gisteravond als een tornado af en zaten Gert en Hermien met vest, sokken en de kachel aan op de 16 persoonsbank naar onze breedbeeld Tv van 13 cm te kijken! Tering wat was het ineens koud zeg. Vandaar dus ook die kleine bedjes hier, dat is om op temperatuur te blijven en niet met ijspegels aan je neus wakker te worden.

Wonderbaarlijk, voor mij, die dus dagelijks om de 2 uur wakker wordt, ben ik vannacht maar 1 keer wakker geweest en werd ik vanmorgen om 8 uur wakker! Dat is sinds St. Juttemus dus niet meer voorgekomen. Toen ik met mijn Madurodam kopje koffie (waar zijn de mokken?) naar buiten liep werd ik meteen warm welkom geheten door het zonnetje. Tjakka!! Wie ons dit gegund heeft zijn we voor eeuwig dankbaar, daar was ik even aan toe.

Tijdens het inpakken van huis uit wat zakjes beslag meegenomen om  Keizerschmarre (soort roerbak pannenkoek) te maken en dat was weer een hele onderneming zonder je eigen keukengerei. Een beslagkom niet te vinden, wel schaaltjes van 100ml, handig voor pannenkoek beslag,not. Fijn om na de 30 jaar dat ik "het huis uit ben"eindelijk het verschil te merken tussen een gewone (hier) en anti aanbak pan (thuis). Kortom dat was een fantastisch bakje prutswerk die hij toch gewoon naar binnen schoof!

Tijdens het luieren gister, al uitkijkend op een veld met spelende honden zei ik ahhh we hadden Glow mee moeten nemen! Ons leen gevaar wat we af en toe lenen voor een overdosis knuffels en een gezonde wandeling. Ik schreef dat dus vanmorgen ook naar Joyce en Iris op feestboek en nog geen uur later zaten ze in de auto op weg naar ons paradijsje om Glow-lief naar haar vakantie adres voor deze week te brengen. We waren net aangekomen bij onze nieuwe stamkroeg, waar we het vandaag ook meteen mee hebben uitgemaakt omdat we van alle kanten werden aangevallen door wespen. Maar de lunch was al besteld dus die hebben we nog even naar binnen geschoven voor we terug reden naar het park om nog even bij de camping shop wat lekkers halen voor ons bonkie liefde. Altijd als ze bij ons komt krijgt ze een nieuwe "Fluffy"( knuffel), die ze meestal al vermoord heeft voordat ze weer weg gaat dus dit onverwachte bezoek was weer een mooie gelegenheid een nieuwe Fluf te kopen. Cok bracht mij vast terug naar onze recreatie container en ging terug naar de poort om Glow met Iris en Joyce op te wachten, in de hoop dat er een 2e auto op de parkeerpas het terrein op kon, we zijn tenslotte Hollanders en hebben een hekel aan parkeerkosten. Nou dat hadden meer krenten geprobeerd dus de poort ging mooi niet open. Maar Cok komt ook niet uit een ei dus liep naar de uitrij slagboom, deed de poort open om dan weer terug met de auto met Iris naar binnen te rijden.

Met de volle Brabants  gastvrijheid van een graftak scheurde er op dat moment de camping congiërge voor de auto en zette hem er dwars er voor stil. FOEI Cokkie! zo zei de baas, althans dat dacht ie, dat is de laatste keer geweest meneertje, dit is natuurlijk niet de bedoeling en meteen de laatste keer geweest en anders pakken we je parkeer pas af en dan zet je je wagen de rest van de week maar buiten!

U ook een goede morgen,meneer!

Ons hondenkind was helemaal in de gloria met ons, én met Fluf! Na een gezellig bakkie leut zijn Iris en Joyce weer terug gereden naar Rotjeknor waarna wij aan de wandel zijn gegaan met Glow. Om ook niet als ANWB stel aangezien te worden maar ongegeneerd door het bos heen te banjeren heb je natuurlijk een hond nodig en zo rende ik met Glow door een verwilderd veld heen. Terwijl ik nog dacht laat ik op passen voor teken, keek ik beduusd naar de grond waar wel honderd mini kikkertjes van 3 cm aan alle kanten op sprongen. Om ze nou allemaal te gaan zoenen tot er een knappe prins uit plopte leek me wat veel werk, dus ben er maar snel weer uit gehold want ik heb het niet zo op opspringend wild.

Inmiddels is Nikita ook gearriveerd voor 2 nachtjes. Braaf met de auto op de betaalde parkeerplaats, want ja Cok leert best snel!
Hopelijk is het weer morgen net zo lekker als vandaag, en mag ik weer zo'n lekker tukkie doen als afgelopen nacht!!

Bis morgen!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.