Ik wordt al een echte camping chick

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 20:55

Wat er gebeurd, langzaam aan verander ik al in een echte camping chick!

Wonderbaarlijk, voor mijn doen, heb ik wederom een nacht doorgeslapen! Tot 8:30 nota bene. Ik denk dat ik hier maar blijf wonen want die wallen onder mijn ogen beginnen langzaam aan te verdwijnen! We zijn natuurlijk weer compleet nu ons mensenkind ook over gekomen is om te logeren, en het geleende hondenkind ging wonderbaarlijk nadat al onze 20 tenen waren besnuffeld onder het dekbed, toch braaf op de bank slapen. Ach, arm kind, is zo gewend om in bed te slapen en mag er bij ons niet eens bij! Toen ze me  vanmorgen een beetje onderdanig kwispelend kwam begroeten was ik even bang dat ze de 16 persoonsbank had opgegeten, maar ze had zich alleen maar onder Cok zijn kleren begraven die hij op de bank had laten slingeren. Die heeft nu dus een vacht van een spijkerbroek en een behaarde trui. Lekker warm!

Na een vers camping ontbijtje die manlief even heeft gehaald zaten we al vroeg in het zonnetje op te warmen. Mooi, daar worden de meisjes blij van en dus zijn we direct in bikini geschoten om wat kleur op te doen. Ik kan toch moeilijk wit op kantoor verschijnen maandag :-D

Echte plannen hadden we niet voor vandaag. Met Glow er bij is winkelen geen optie want hoe lief ze Cokkie ook vind is ze mijn schaduw en gaat en staat ze waar ik ben en is er geen land mee te bezeilen als ik uit haar ogen verdwijn. Dat werd dus liggen, hangen, bakken en repeat.

Rond 14:00 zou de bar open gaan en dus zijn we met een flinke omweg, ik als een echte kamper  met mijn panter jurk en een pitbull aan mijn hand, over het park gebanjerd naar het centrum gebouw waar dus alleen de bar, en de spar open is nu de kindervakantie voorbij is.  Met een biertje en een pannenkoek hadden we ook ons handen vol aan Glow die zich als een echt Houdini wonderbaarlijk uit haar tuigje wurmt om de boel te verkennen. Met het karakter van een chihuahua is dat op zich geen probleem, maar met het uiterlijk van groot gevaar geeft dat best gekke taferelen.

De Waaltjes hadden hun buiken weer gevuld, nog even een rondje Spar voor het eten van vanavond, maar weer terug om wederom in het zonnetje neer te ploffen. Wat een leven! Nikita raakte zo in de vakantiestemming dat ze voor oktober alvast een nieuwe citytrip aan het plannen was. Na haar single trip naar Praag wordt het volgende maand een paar dagen Wenen waar je dus, hoe bestaat het, met het vliegtuig een retourtje voor kan kopen voor het mega bedrag va 26 euro!

Echt zin in een uitgebreide maaltijd hadden we niet na die pannenkoek, dus hebben de grilplaat op tafel gezet  met wat stokbrood en vlees. Glow vond het wel wat en werd in no time Cok's beste vriendin en heeft een lekker biefstukje mee gegeten. Inmiddels is er een studie vriendin van Nikita onderweg die hier toch in de buurt woont zodat de dames ook nog even bij kunnen beppen.

Het weermannetje heeft ons morgen een paar plensbuien beloofd, dus hoe we die door gaan komen weten we nog niet,dat zien we morgen wel weer!

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Joyce
een jaar geleden

Hahaha. Heerlijk. Das nog eens vakantie. Jammer dat morgen het weer wat minder is volgens de voorspelling. Maak er wat van !