Home sweet Home

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 16:26

Na een enorme luie dag gisteren, met hier en daar een bui, een wandeling met ons hondenkind, een biertje in het pannenkoeken-café en een avondje Netflixen zijn we vandaag weer lekker in ons eigen huis beland. Ik zeg altijd al dat mijn huis niet groter dan een woonwagen is, maar als je dan daadwerkelijk een week in een recreatiecontainer heeft geleefd, heeft je eigen huis toch weer het formaat van een villa, win win situatie zeg maar !

Wat een rare weken zijn dit geweest als ik er zo even aan terug denk! Switchen van de ene na de andere vakantie bestemming om  na het pakken van de koffers te horen dat het allemaal niet doorgaat en meteen een ommezwaai te maken naar een vakantie in eigen land, op locaties die je normaal gesproken nooit zou kiezen. Hilarisch eigenlijk!

Toch hoop ik dat we eind van het jaar onze voucher nog in kunnen wisselen voor een weekje zon tussen kerst en oud en nieuw, maar de tijd zal het leren…….

We hebben het in ieder geval even leuk gehad, alle weersomstandigheden meegemaakt, en toch nog een kleurtje van de zon over gehouden.

De vakantie blogs zijn voor nu dus om,….Maar ik blog lekker door! Alleen dan over andere onderwerpen. Ik weet namelijk zeker dat ik voor volgende week, deze tijd, alweer tien tallen andere rariteiten heb meegemaakt!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Joyce
een jaar geleden

Ik ben fan. Kom maar op met die blogs.

Barbara Hesselink
een jaar geleden

❤️